13. Cumhuriyet Kupası sahibini arıyor

Sivasspor’un geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda, bu yıl Sivasspor ile Kayserispor karşılaşacak. Yarın, Sivas 4...

Sivasspor’un geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda, bu yıl Sivasspor ile Kayserispor karşılaşacak. Yarın, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadelenin ardından, 13. Cumhuriyet Kupası sahibi bulacak.
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 92. yıl dönümünün kutlanacağı gün oynanacak maçı futbolseverler ücretsiz izleyebilecek. Sivasspor, Cumhuriyet Kupası’nı daha önce 5 kez müzesine götürürken, Kayseri temsilcisi ise bu turnuvada henüz mutlu sona ulaşamadı.
Cumhuriyet Kupası’nı ilk kazanan ekip Çaykur Rizespor olurken, geçtiğimiz sezon ise Sivasspor’u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe kupanın sahibi olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz