13. Munzur Kültür Ve Doğa Festivali'ne Doğru

TUNCELİ (AA) - Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğü, 25-28 Temmuz'da gerçekleştirilecek 13. Munzur Kültür ve Doğa Festivali nedeniyle aile hekimliklerinin çalışma saatlerinde düzenleme yaptı.

Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğü, 25-28 Temmuz'da gerçekleştirilecek 13. Munzur Kültür ve Doğa Festivali nedeniyle aile hekimliklerinin çalışma saatlerinde düzenleme yaptı. Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Munzur Doğa ve Kültür Festivali nedeniyle yaşanan nüfus yoğunluğundan dolayı aile hekimlerimizden alınan 1. basamak sağlık hizmetlerini Moğultay Mahallesi 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Atatürk Mahallesi 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, 23 Temmuz-06 Ağustos arasında saat 17.00'den 21.00'e kadar hizmet vermeye devam edecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz