13 yaşındaki babaya DNA testi

13 yaşındaki çocuk-baba Alfie Patten'in annesi, sosyal yardım uzmanlarının oğluna DNA testi yaptırması için ödeme yapmasından sonra "Ne kadar çabuk, o kadar iyi" dedi.

15 yaşındaki çocuk-anne Chantelle Steadman'in annesi Penny ise kızının aynı şehirde yaşayan başka çocuklarla da ilişkiye girdiği haberlerini olduğunu söyledi.
Dün, East Sussex Belediye Meclisi Çocuk Hizmetleri Yönetim Kurulu Üyesi Matt Dunkley konuya alışılmışın dışında olduğu için öncelik verildiğini belirtti. Dunkley: "Sosyal hizmet çalışanları ve sağlık görevlileri tekrar her iki aileyi de ziyaret ederek Alfie, Chantelle ve bebekleri Maisie'in daha ayrıntılı değerlendirmelerini yapacak." dedi.

Reklam
Reklam

38 yaşındaki altı çocuk annesi Penny ise DNA testi sonuçlanana kadar 15 yaşındaki kızı Chantelle ve Maisie ile birlikte bir kır evinde söylentilerden saklanacağının altını çizdi. Penny, "Chantelle, insanlar ona bağırmadan kızını kucağına alacak kendini iyi hissedene kadar insan içine çıkmak istemiyoruz" diye konuştu. Penny ve Chantelle'nin babası Steve 14 ve 16 yaşındaki iki erkek çocuğunun Maisie'nin babası olduklarını iddia ettikten sonra sosyal hizmet görevlilerinden yardım istediler.

Sosyal hizmetler daha önce 300£ değerindeki testi yapmayı red etmişti. Chantelle, Maisie'ye gebe kaldığında henüz 12 yaşında olan Alfie ise bebeğin babası olduğundan emin. Alfie'nin annesi Nicola ise Hailsham'daki evinden bir çiçekçinin evine bir buket çiçek getirmesinden sonra ayrılırken gergin görünüyordu.

Çocuk çifte iyi birer anne ve baba olmaları için İngiliz Sun gazetesi tarafından bulunan bir şirket aracılığı ile yardım ediliyor.