13 Yaşındaki Muhammet, İhmal Kurbanı Mı?

Gaziantep'te düşen elektrik telinden dolayı akıma kapıldığı ileri sürülen talihsiz çocuk, düştüğü derede hayatını kaybetti.

Gaziantep'te düşen elektrik telinden dolayı akıma kapıldığı ileri sürülen talihsiz çocuk, düştüğü derede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Umut Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre burada arkadaşlarıyla birlikte gezen Muhammet Zeki Atmaca'nın, derenin kenarında bulunan korkuluklar üzerine düşen elektrik teline dokunduğu iddia edildi. Akıma kapıldığı ileri sürülen talihsiz çocuk, bir anda derenin içine düştü. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ile birlikte gelen sağlık ekipleri, çocuğun öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine çocuğun cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Bu sırada çevre sakinleri, olaydan dolayı TEDAŞ'ı suçlayarak, dün gece rüzgar nedeniyle düşen elektrik telleri hakkında sabah saatlerinde bilgi verdiklerini ve buna rağmen kimsenin olayla ilgilenmediğini ileri sürdüler. Telefon kayıtlarının incelenmesini isteyen tepkili vatandaşlar, sabah saat 10.00 sularında bilgi verdiklerini ve olayın da saat 14.00 sularında meydana geldiğini söylediler.

Bu arada, TEDAŞ ekipleri olay yerinde çalışma başlattı. Öfkeli kalabalığı ise olay yerindeki polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Kalabalığın öfkesini gören TEDAŞ ekipleri bölgeden ayrılırken, polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: