13 Yaşındaki Oğlunu Cinayete Azmettirdi

Pendik’te, annesinin kavga ettiği komşusunun 20 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddia edilen 13 yaşındaki çocuk, cinayeti...

Pendik’te, annesinin kavga ettiği komşusunun 20 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddia edilen 13 yaşındaki çocuk, cinayeti azmettirdiği öne sürülen annesiyle birlikte gözaltına alındı.

Olay, Esenyalı Ahmet Yesevi Mahallesi Türkoğlu Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, anne S.Ö. aralarında husumet olan komşusu F.S. ile yeniden kavga edince, oğlu 13 yaşındaki M.Ö.’ye, F.S.’nin oğlu 20 yaşındaki S.S.’yi bıçaklamasını söyledi.

Bunun üzerine M.Ö., evden aldığı bıçakla S.S.’yi bıçakladı. Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan S.S., özel bir tıp merkezine kaldırıldı. 20 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Olayın ardından 13 yaşındaki M.Ö. ile cinayeti azmettirdiği öne sürülen annesi S.Ö. gözaltına alındı. Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan anne ve oğlunun susma haklarını kullandıkları öğrenildi. Anne ve oğlu sorgularının ardından Pendik Adliyesi’ne sevk edildi. Polis merkezinden çıkarılan anne S.Ö., basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. S.Ö.'nün polis aracına bindirilirken gözyaşı döktüğü görüldü. Cinayet zanlısı M.Ö. ise adliyeye sevk edilirken üzerine çelik yelek giydirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: