13. Zeytindostu Ortak Akıl Ve Güç Birliği Toplantısı Akhisar’da Yapılacak

Zeytin Dostu Derneği tarafından düzenlenen “13. Zeytindostu Ortak Akıl ve Güç Birliği Toplantısı” 8 Temmuz...

Zeytin Dostu Derneği tarafından düzenlenen “13. Zeytindostu Ortak Akıl ve Güç Birliği Toplantısı” 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü Akhisar’da yapılacak. Zeytin ve zeytinyağı sektöründe mevcut olan sorunlara ortak akıl ile çözüm yolları bulmak ve sektörde bir güç birliği oluşturarak çözüm yollarını hayata geçirmek için başlatılan toplantı, Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak. Toplantıya

Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası ve Ziraat Odası'nın destek olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alhat zeytin ve zeytinyağı sektöründe mevcut olan sorunlara çözüm önerileri için sektör temsilcilerinin toplantıya iştirak etmesi talebinde bulundu.

Öte yandan Zeytindostu Ortak Akıl ve Güç Birliği toplantıları 2009 yılından buyana sırasıyla İzmir, Gemlik, Edremit, Adana, Nizip, Mut, Mardin, Çanakkale, Yatağan, Antalya, Gaziantep ve Aydın’da yapıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz