14 - 20 Mart Haftalık burç yorumları

14-20 Mart 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

KOÇ

/

Sevgili Koçlar, Jüpiter, Pluto görünümü, sağlıklı,sağlıklı ve gerçekten yararlı olanın tespit edilmesi ve buna göre hayatımızın düzenlenmesi yönünde kuvvet verir. Jüpiter gerilediği için, bütün bunlar içsel anlamda zaten ele aldığımız, üzerinde ciddiyetle durduğumuz, derinlikli düşündüğümüz konulardır. İrademizin güçlenmesini sağlar. Hem başkaları adına hem kendimiz için gerekli olanı tespit edebiliriz. Duruma göre düzenlenmesi gerekenleri saptarız ve bu doğrultuda bir yön belirleyebiliriz. Başkalarına karşı görev ve sorumluluklarımızın farkında oluruz. Mevcut düzen ve şartlarımızı derinlikli olarak gözden geçiririz. Gözlem gücümüz bir hayli yükselir. Bu bize doğru iş, sağlıklı yaşam, başkalarına faydalı olmak ve sorumluluk alma yönünde kuvvet kazandırır. Ruhsal anlamda bizi geliştirir. Bir alan ve konuda uzmanlaşma, başkalarıyla uyum içinde çalışma anlamında da güçlü istek uyandırır. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

BOĞA

/

Sevgili Boğalar, Jüpiter, Pluto görünümü, aşkta canlanma, kendimizi ve arzularımızı ruhsal anlamda derinlikli gözden geçirme, gerçek anlamda aşkın anlamını keşfetme yönünde olumludur. Jüpiter gerilediği için zaten sıradan bir aşk yerine, daha anlamlı ve bizi derinliklerimizle buluşturan bir ilişkiyi yeğleriz. Daha akıllıca gözden geçirmelerde bulunuruz. Gizemli olan güzelliklere yöneliriz. Yüzeyde olanı değil, ruhumuza işleyeni isteriz. Biz de aynı şekilde sevdiğimize yöneliriz. Çocuklarımız varsa onların hayatımızdaki öneminin çok daha fazla farkına varırız. Çocuğumuz yoksa, bir yavruya sahip olmanın hayatımız üzerindeki olumlu tesirleri üzerine düşünürüz. Yaşadığımız toplumun şartlarının bizim ve tüm insanlık adına ne kadar etkili olduğunu anlarız. Bilgelik yönümüz yükselir. Yetenekli olduğumuz konularda kendimizi geliştiririz ve bunları herkesin yararına olacak şekilde nasıl ifade edebiliriz? Bunlar üzerinde dururuz. Sağlığınıza mutlaka özen göstermeliyiz. İhmal edilmiş rahatsızlıklar kendini hatırlatabilir. Çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde aceleci kararlar vermeyin. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

İKİZLER

/

Sevgili İkizler, Jüpiter, Pluto görünümü, aile yaşamımızın gerekleri, ortak paylaşım içinde olduğumuz kişilere karşı sorumluluklarımız, geleceğimizin sağlam inşa edilmesi gibi önemli hususları şöyle derinlikli olarak gözden geçirerek, yapılması gerekenleri tespit ederiz. Jüpiter gerilediği için zaten artık düzensizliğe pek tahammülümüz yok. Yalnız yaşıyorsak buna artık pek katlanmayız. Bir yuva kurmak ve hayatı birlikte kotarabileceğimiz bir insan ararız. Evimizde huzursuzluk varsa, bunları el birliğiyle ortadan kaldıracak çözüm yolları ararız. Hepimizin yararına olacak şekilde bir mülk satın alabiliriz veya mal, mülk taksiminde bulunmayı düşünürüz. Eğer başkalarının bizim üstümüzde hakkı varsa, bunları sahiplerine ulaştırırız. Bizim hakkımız varsa bunun elde edilmesi için görüşmelerde bulunuruz. Bu hem aile hem kişisel ilişkilerde dönüşüm, yararlı hale getirme ve ahlaken doğru olanın yapılması vaktidir. Mali yönden ilişkilerimizi gözden geçirme vaktidir. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu üstlenmesi gereken bir dönemdeyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

YENGEÇ

/

Sevgili Yengeçler, Jüpiter, Pluto görünümü, hem yakın çevremiz hem de ilişkimizle alakalı konularda yararlı olanın tespiti anlamında önem taşır. Jüpiter gerilediği için, eğer ortaklaşa bir iş veya hedef üzerinde el birliğinde bulunulacaksa, şimdi bunlar üzerinde derinlikli düşünme vaktidir. Gelişimden yana olduğumuz için, ilişkide artık güçlerimizi birleştireceğimiz kişilere yöneliriz. Tercihimizi yaparken, karşımızdaki kişide en çok dikkat ettiğimiz husus, ortaklaşa bir yaşamın sorumluluğunu alıp almayacağı yönündedir. İyileştirici olan bu görünüm, verimli olana yönelmemizde yardımcıdır. Çevremizi değiştirmek, yakınlarımızla olan ilişkimizi düzenlemek, şartlara göre yapılacakları tespit etmek yönünde faydalıdır. Böylece işlerliği olmayan ne varsa geride bırakılır. Yeni idealler belirlenir ve buna göre yaşam elbirliğiyle düzenlenir. Satürn, Mars ardından Jüpiterin geri hareket dönemleri, bütün bunların içsel anlamda gözden geçirilmesi adına mart ve ekim arasındaki dönemi hakikaten önemli kılacaktır. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

ASLAN

/

Sevgili Aslanlar, Jüpiter, Pluto görünümü, maddi ve manevi kazanç elde etmemizi sağlayacak yeni düzenlemelerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Jüpiter gerilediği için, biz şimdi durumumuzu içsel anlamda gözden geçireceğiz. Hangi alanlarda ne gibi yeteneklere sahibiz, bunları nasıl bir iş kolunda değerlendirebiliriz? Bunlar üzerinde duracağız. Bu paraya bakış açımız kadar, insanlara da faydalı olacak çalışmalarda bulunma yönünde etkili bir görünümdür. Bir yapılandırma, işlerlik kazandırma ve verimli olana yönelmek adına kuvvet vericidir. Yaptığımız işler bizde haz duygusu yarattığı gibi, boşuna zaman kayıplarının da önüne geçer. Bu öyle bir görünüm ki, insanın gerçek manada maddi ve manevi anlamda haz duygusunu yükselticidir. Kişi yaptığı işten zevk alacağı, mecbur olduğu için değil, bunu gönülden yapacağı işlere de yönelir. Paylaşmanın ve paylaştıkça çoğalmanın tadına varır.
Koç burcunda ilerleyecek Güneş süresince kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız anlamına geliyor. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Koç burcu geçişleri siz Aslanların eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

BAŞAK

/

Sevgili Başaklar, Jüpiter, Pluto görünümü sizin hayatınızda bir düzen ve dönüşüm için gerekli olanların tespiti yönünde kıymetlidir. Manevi ve ruhsal manada kişinin kendi iç derinlikleriyle temasıdır. Kendinizi geliştirme, faydalı olana yönelme ve becerilerinizi ortaya koyabilmede kuvvettir. Jüpiter burcunuzda gerilediği için, bunu bir içsel uyanış gibi de ele alabilirsiniz. Aşkta güçlenme, başkalarıyla paylaşımda bulunma, işlerliği olana yönelme gibi durumlar bu görünüm sayesinde artar. Sezgiler bir rehberiniz gibi yanınızdadır. İnancınız yükselir. Kendiniz ve başkalarına yararlı olabilecekleri tespit etmeniz kolaylaşır. Zararlı büyüyen, verimsiz olandan uzaklaşılır. Sağlıklı ve işlerliği olana yönelinir. Sadece vermeye, almaya dönük değil paylaşmaya ve birlikte yol almaya dönük çalışmalarda bulunulur. Çocuklarınız, aşk hayatınız, çocuk sahibi olmanın sorumluluğu üzerine doğru bir yön tayininde bulunulmak üzere düşünürsünüz. Her şey gönlünüzce olsun.


TERAZİ

/

Sevgili Teraziler, Jüpiter, Pluto görünümü, kendi ruhunuzu, arzu ve isteklerinizi keşfetmenizde, eğer zorluklar varsa bunlarla yüzleşerek düzenlemenizde rehberlik edicidir. Bununla da kalmaz, son sekiz yıldır yaşananlara daha derinlikli bakarak, durduğunuz yeri tespit etmenizde yardımcı olur. Zorlamalar, kaprisler, bir türlü bitmek bilmeyen tuhaflıklar, baskıları geride bırakmanızı sağlayacak değişimleri de işaret eder. Uzun zamandır yaşadığınız bir yerden ayrılmak, yeni bir yere yerleşmek, evde yapılan değişiklikler, onarım ve tadilat gibi yenilikler de göstergesidir. İnsan ferahlamak ister. Düzensiz ve işlerliği olmayan, sorun yaratan ne varsa ondan uzaklaşır. Eğer birilerine bağımlı yaşıyorsak ve bu bizi oldukça rahatsız ediyorsa, şimdi bunları düzenlemek vaktidir. Ruhumuzu geliştirme, gereksizleri ayıklama, kendimize yeniden gelmek için bizim de gayret göstermemizi sağlayan bu görünüm, Jüpiter’in geri hareket döneminde gerçekleştiği için, önümüzdeki haziran sonuna kadar bu konularda bir karar vermiş olacağız. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

AKREP

/

Sevgili Akrepler, 16 Mart tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, sizin gelecek hedeflerinizi düzgün ve hakikaten yararlı şekilde düzenlemeniz yönünde olumludur. Ayrıca değişim ve yenilenmesi gereken yakın çevrenizle alakalı konuları da gündem maddeniz içine alarak gözden geçirmenizi sağlar. Son sekiz yıldan bu yana yaşadığınız deneyimler, bunların sizde bıraktığı izler doğal olarak size pek çok tecrübeler kazandırmış olmalı. Artık yüzeysel, hiçbir işlerliği olmayan fikirlere, insanlara, durumlara prim vermiyor olmalısınız. ‘Kimler geldi kimler geçti?’ diyoruz ya aynen öyle. Önümüzdeki haziran sonuna kadar, eğitim, iş veya başka bir nedenle başka bir çevreye dahil olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Jüpiter gerilediği için, bütün bunları kafamızın içinde oturtmamızı sağlayacak ve kararımızı ona göre vereceğimiz zaman dilimindeyiz. Bütün bu gözden geçirmeler gerçekten işinize yarayacaktır.
Koç burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında, iş hayatınızda kendinizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Bunlar tabii ki olumludur. Ancak bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci kararlar vermemektir. O nedenle lütfen şartları iyice gözden geçirin. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

YAY

/

Sevgili Yaylar, Jüpiter, Pluto görünümü, tüm dikkatinizi kariyer yaşantınız üzerinde topluyor. Artık ilerlemek ve hakikaten bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri ifade edebileceğiniz bir alan arayışındasınız. İşte bu arayış, şu andaki mevcut işinizle alakalı yapılacak derleme ve düzenlemelerin veya yeni tercihte bulunacağınız alanla ilgili hazırlıkların da işaretçisidir. Bununla da kalmıyor. Son sekiz yıldır, finansal anlamda yaşadığınız tecrübeler size birçok dersler vermiş olmalı. Şimdi haziran sonuna kadar, geçmişi geride bırakıp yenilenmeye yer açmak için, siz de doğru iş tercihinde bulunacaksınız. Tabii ki para ve güç önemli. Ancak bunların yanı sıra insanın manevi anlamdaki iç huzurunun temini en büyük zenginlik olmalı. İnsanın bazen kendisiyle de yüzleşmesi gerekir. Daldan dala atlama zamanı değildir. Ayaklarınızın üzerinde sağlam durabilmek için hedefimizi belirleme ve buna göre hazırlık yapma vaktidir.
Güneş Koç burcu seyir döneminde, kendinizi özgür bir şekilde ifade etmekten yana olacaksınız. Zevk aldığınız ne varsa onu yapmak isteyeceksiniz. Enerjiniz gayet yüksek. Aşk hayatınızda etkili olacak bu geçiş, karşı cinsi etkilemek yönünde size şans vericidir. Ayrıca mücadele gücünüz yüksektir. Yeni tanışmalar, yeni heyecanlar, hayatın farklı yanlarını yaşamak arzunuz yoğun olacaktır. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

OĞLAK

/

Sevgili Oğlaklar, Jüpiter, Pluto görünümü, yeniden hayata bakış açınızı gözden geçirerek, yeni tercihlerde bulunmanız için sizi güçlendiricidir. Son sekiz yıldır yaşananları hatırlayacağız. Yollar, insanlar, deneyimler, testlerden geçtik. Kimi zaman tanıdığımız kişilerce sınandık, bazen hayatımıza girdiği gibi çıkan insanların bıraktığı izleri silmeye çalıştık. Artık neyin ne olduğunu biliyoruz. Şimdi içimizdeki güçle, o gizli saklı duran belki de hiç fark etmediğimiz o güçlü yanlarımızla temasa geçerek, aslında kendimizi yeniden kazanıyoruz. Jüpiter gerilediği için, bir gözlem sürecindeyiz. Bilgilenerek, bir ideal belirleyerek kafamızın içinde oturtmamızı sağlayan bu görünüm, eğitimden iş hayatına kadar değişim ve dönüşüm anlamında bize rehberlik edecektir. Öncelikle burada önemli olan, insanın kendi yaşamı, inandıkları, hayat felsefesi ve belirleyeceği doğru hedefle ilgili kararlılığıdır. Bunu belirlediğinde, bilinçli tercihlerde bulunabilir. Bunun için haziran sonuna kadar iyice düşünelim, taşınalım. Her şey gönlünüzce olsun.


KOVA

/

Sevgili Kovalar, Jüpiter, Pluto görünümü, iş ilişkilerimizden, finansal ortaklıklarımıza kadar geniş bir alanda durumumuzu gözden geçireceğiz. Bazen bir yanlış ilişkinin bize nasıl da zaman kaybettirdiğini, bazen hesabımızı bilmemenin nasıl da yorduğunu düşüneceğiz. Son sekiz yıldır yaşanan, bizi psikolojik anlamda yoran, zorlayan, içten içe gücümüzü azaltan meseleleri hatırlayacağız. Aslında bunların hepsi birer tecrübe ve biz bunlardan bir ders çıkarmış olmalıyız. Şimdi bunları bastırmak yerine, yüzeye çıkmalarını, böylece bunlardan kurtulmayı başarmalısınız. Bu arınmak halidir. Küllerimizden yeniden doğmak için gereklidir. Yoksa içimize ata ata bunlar bizi yorar, yolumuzdan döndürür. Haziran sonuna kadar bütün bu konularda yapılacak değerlendirmeler sizin için yeni bir dönüşüm ve ruhsal anlamda tazelenme ve arınmanız için rehberlik edicidir.
Koç burcunda ilerleyecek Güneş size hem girişimde bulunma gücü sağlıyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde yardımcı oluyor. Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor. Bu zaman dilimi içerisinde kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulamak isteyeceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.


BALIK

/

Sevgili Balıklar, 16 Mart tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, bir ilişkinin sağlıklı, verimli, uzun seyirli yaşanması adına yapılacak iç gözlemin işaretçisidir. Kaldı ki bu iç gözlem, hakikaten faydalıdır. Bununla da kalmaz. Yarınlara dönük umut ve hedeflerimizi, son sekiz yıldır yaşadıklarımızı şöyle bir derinlikli analiz etmemizde faydalıdır. Uğruna gözyaşı döktüklerimiz, kimler için nelerden vazgeçtiklerimiz, dost sandıklarımız veya gönlümüze sarıp sarmaladıklarımız... Bütün bunlara bir bakarız. Şimdi artık anlamlı, hakikaten yaşamaktan zevk aldığımız bir ilişki ve hayatın özlemi içindeyiz. Haziran sonuna kadar bütün bunları kafamızın içinde oturtarak tercihte bulunmayı, derlenip toparlamayı başaracağız. Hayatınıza girecek kişi veya şu anki mevcut ilişkiniz belki bir çok testten geçecek. Ancak doğru ve hakikaten geleceği olan kişi ve hedefler hayatınızda tesis edilmiş olacak.
Koç burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların parasal konularda hızlı kararlar vermeniz, aktif hareket etmeniz anlamına gelse de, ben etraflıca düşünmenizden yanayım. Lütfen harcamalarınıza dikkat edin. Kredi çekmek, borçlanmak, daha fazla kazanayım diye aceleyle hareket etmek yanlış olabilir. İzlediğiniz yolun doğruluğundan emin değilseniz daha dikkatli olmakta yarar görüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.