14 Mart Tıp Bayramı

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, "Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır" dedi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, "Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır" dedi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Büyüker, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, gösterilen ilgi ve sevgiye de teşekkür etti.

Ulusal düzeyde olduğu gibi, Kırşehir'de de sağlık çalışanlarına yapılan münferit saldırıları kınayan Büyüker, şunları kaydetti:

"Sözlü, fiziki eylemleri yapanların muhakkak kanun önünde gerekli cezaları almaları için idare olarak sonuna kadar takipçisi olduğumuzu ve sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için çalışan o ellere hiç kimsenin elinin şiddet için kalkmasını tasvip etmiyoruz, hiçbir zaman da etmeyeceğiz. Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır. Şiddet dolayısıyla hayatını kaybeden çok kıymetli meslektaşlarımıza Allah-tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu sebepten yaralanan ve hala yaşamış oldukları olayların tesirinde olan arkadaşlarımızda şifalar diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: