14 Mart Tıp Bayramı

Sağlık çalışanlarının toplumdaki en önemli değerlerden biri olduğunu belirten Özel Medline Antalya Hastanesi’nden Genel Direktör...

Sağlık çalışanlarının toplumdaki en önemli değerlerden biri olduğunu belirten Özel Medline Antalya Hastanesi’nden Genel Direktör Tufan Sarınoğlu, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayram’ını kutladı.

Sağlıklı bir yaşamın tüm değerlerin üzerinde olduğunu belirten Özel Medline Antalya Hastanesi’nden Genel Direktör Tufan Sarınoğlu, “Daha sağlıklı ve daha mutlu bir toplum için en zor koşullarda bile yılmadan görev yapan tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutluyorum” dedi.

Tüm sağlık çalışanlarının daha sağlıklı bir hayat ve daha sağlıklı nesiller için günün 24 saati fedakarca çalıştıklarını bildiren Sarınoğlu, bu nedenle kutsal bir görevi üstlenen tüm sağlık çalışanlarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: