14 Mart Tıp Bayramı

Karabük Valisi İzzettin Küçük, sağlık hizmetlerinden vatandaşların gerektiği gibi ve zamanında yararlanmasının önem taşıdığını bildirdi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, sağlık hizmetlerinden vatandaşların gerektiği gibi ve zamanında yararlanmasının önem taşıdığını bildirdi.

Küçük, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, hasta vatandaşların davranışlarını anlamak, davranışlarının altında yatan etmenleri tanımak ve bunlara uygun tepki vermeyi öğrenmek, sağlık personeli ile hasta ilişkisinin temelini oluşturduğunu belirtti.

Sağlık sektörünün hiçbir hatayı kabul etmediğini ifade eden Küçük, şunları kaydetti:

"Sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın gerektiği gibi ve zamanında yararlanması önemlidir. Bizim amacımız, insanımızı mutlu kılacak, sağlıklı ve onların beklentilerine uygun kaliteli sağlık hizmetini sunmaktır. Bunun için, ilimizin sağlık göstergelerini daha da iyileştirmek, insanımızın daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlamak için performansımızı sürekli geliştireceğiz. Bu alandaki sorunların çözümünde üzerimize düşeni ziyadesiyle yapmanın gayreti içerisinde olacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: