14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedirler" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedirler" dedi.

Okur, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye ve Kocaeli'de sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutladı.

Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmaların, ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir gösterge olduğuna dikkat çeken Okur, sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınmasının, sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsendiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Okur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu bakımdan gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. Sağlığımız için gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yapan, kendisini 'insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir. İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması ve sorunlarının giderilmesi için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz."

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: