14 Mart Tıp Bayramı

Eskişehir Halk Sağlığı Müdür Vekili Op. Dr. Hayri Gültekin, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık...

Eskişehir Halk Sağlığı Müdür Vekili Op. Dr. Hayri Gültekin, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarına kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, Türkiye’de 14 Mart Tıp Bayramı’nın sağlık hizmetini sembolü haline geldiğini ifade eden Gültekin, ‘‘Eğitim hayatının başlangıcından itibaren tüm hayatını sağlıklı bir toplum oluşturmaya adayan doktorların, içinde yaşadığı toplumun sorunlarını izlemek, incelemek ve bilimsel bakış açısı ile sorumluluk içerisinde kendi görüşlerini oluşturmak durumundadır’’ diye belirtti.

Reklam
Reklam

Sağlık çalışanlarına halkın gerekli anlayış ve desteği göstermesini temenni eden Gültekin, ‘‘Her koşulda insanı yaşatmak ve sağlığını devam ettirebilmek için tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: