14 Mart Tıp Bayramı

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "prematüre retinopatisi" olarak bilinin erken doğan bebeklerde görülen görme sorununa, yaptığı çalışmayla tedavi geliştiren Doç.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "prematüre retinopatisi" olarak bilinin erken doğan bebeklerde görülen görme sorununa, yaptığı çalışmayla tedavi geliştiren Doç. Dr. Orhan Ateş'i ziyaret etti.

Yakutiye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Korkut'un, tıp alanında önemli bir yer tutan, tıp dilinde "prematüre retinopatisi" olarak bilinen erken doğan bebeklerde görülen hastalık nedeniyle her 100 bebekten 10'unda görülen görme kusurlarıyla ilgili çalışma yapan Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Orhan Ateş'e plaket verdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Korkut'un çalışmalarından dolayı Ateş'i tebrik ettiği ve 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığı kaydedildi.

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: