14 Mart Tıp Bayramı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ak Parti Kadın Kolları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Manavgat Devlet Hastanesi'ni...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ak Parti Kadın Kolları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Manavgat Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru'yu ziyaret ederek, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. Tansak, “Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız kutsal olmasının yanında alabildiğine meşakkatli bir mesleği başarıyla icra ediyorlar.Manavgat’ta yaşayan vatandaşların Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinden büyük ölçüde memnun olduğuna inanıyorum. Çalışmalarından dolayı başhekim ve sağlık çalışanlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. İktidar partisi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Dr. Mehmet Kuru ise, Tıp Bayramı'nın sağlık çalışanlarının en önemli bayramı olduğunu belirterek “Son yıllarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusunun Tıp Bayramı'nda gündeme taşınmasında yarar olduğuna inanıyorum. Manavgat Devlet Hastanesi olarak doktor ve diğer sağlık çalışanlarımızla birlikte vatandaşa en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Artan nüfus karşısında hastanemiz yetersiz kalmakta ve bir çok hastamızı Antalya merkez ve komşu ilçelerdeki hastanelere sevketmek zorunda kalıyoruz. Bir an önce ek bina inşaatımızın tamamlanması gerekiyor. Ek bina inşaatının tamamlanmasıyla Manavgat uzun yıllar sağlık alanında sıkıntı yaşanmayacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: