14 Mart Tıp Bayramı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Aziz Ahmet Surel, İl Sağlık Müdürü Emre

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Aziz Ahmet Surel, İl Sağlık Müdürü Emre Boşnak ve Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan'ı kabul etti.

Vali Mayda, ziyarette, Surel, Boşnak ve Pehlivan'dan Gümüşhane'deki sağlık hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yurt genelinde olduğu gibi Gümüşhane'de de önemli gelişmelerin yaşandığını, sağlıkta gerek personel gerekse fiziksel anlamda sorun yaşanmadığını belirten Vali Mayda, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yapılacak hastanenin hizmete açılmasıyla hizmet çıtasının daha da yükseleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Surel, Boşnak ve Pehlivan, günün anısına Vali Mayda'ya çiçek verdi.

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: