14 Mart Tıp Bayramı

CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladıkları mesajlarında, tüm hekimlerin bayramını kutladılar.

CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladıkları mesajlarında, tüm hekimlerin bayramını kutladılar.

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Türkiye'de halkın sağlık hizmeti almasındaki eşitsizlikler bulunduğunu ve bu eşitsizliklerin giderek artığını öne sürerek, sağlık sektöründe yaşanan olumsuzlukların, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının mesleki ve günlük yaşantılarına yansıdığını kaydetti.

CHP olarak sağlık hizmetlerinin herkes için eşit, parasız ve ulaşılabilir olması gerektiğini savunduklarını belirten Ören, açıklamasında, "Sağlığa daha fazla kaynak aktarılarak, sağlık hizmetinin kalitesini artırmak ve bu çerçevede sağlık çalışanlarının refah seviyelerini yükseltmek için gerekenler yapılmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise sağlık alanındaki tüm çalışanların güvenceli koşullarda, çalışma sürelerinin gerçek karşılığını alabildikleri, şiddete maruz kalmadıkları bir ortamda görevlerini sürdürmeleri için hükümetten acil çözüm talep ettiklerini belirtti.

Muhabir: Turgay Duyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: