14 Mart Tıp Bayramı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı’nda hastaneler ve sağlık ocaklarında...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı’nda hastaneler ve sağlık ocaklarında görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarına gül verdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve partililer, Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru’yu ziyaret etti. 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Sözen, sağlık çalışanlarının çok önemli bir görev üstlendiklerini ve birer vatandaş olarak kendilerine minnettar olduklarını söyledi.Başhekim Kuru, Başkan Sözen ve partililere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Başkan Sözen, Manavgat Devlet Hastanesi poliklinikler, acil ve diyaliz bölümlerindeki çalışanların da Tıp Bayramı'nı kutladıktan sonra sırasıyla Hisar Tıp Merkezi, Akdeniz Hastanesi, Bilgi Hastanesi, Anadolu Hastanesi, Side Diş Sağlığı Merkezi, Çolaklı Sağlık Ocağı ile 1, 2 ve 3 Nolu Sağlık Ocaklarını da ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: