14 Mayıs Eczacılık Günü

Antalya Eczacılar Odası Başkanı Kerem Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu'nu

Antalya Eczacılar Odası Başkanı Kerem Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu'nu ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Cevheroğlu, ziyarette eczacıların gününü kutladı. Son yıllarda eczacıların daha ciddi örgütlendiğini söyleyen Cevheroğlu, TBMM'de eczacılık ile ilgili yasa tasarısı hazırlandığını ve bu tasarıda eczacıların sorunlarına çözüm olacak konuların yer aldığını ifade etti.

Antalya Eczacılar Odası Başkanı Kerem Zabun da bu yıl Eczacılık Günü etkinliklerinin "bitkisel ilaçlar" temasıyla kutlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Eczacıların çeşitli sorunlar yaşadıklarını anlatan Zabun, ancak sadece sorunları değil, çözüm önerilerini de sunduklarını kaydetti.

Antalya'da nöbetçi eczanelerin güvenlik sorunu yaşamadıklarını, huzur içinde çalıştıklarını dile getiren Zabun, Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: