14 Mayıs Eczacılık Günü

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Metin Bozkır; “Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların...

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Metin Bozkır; “Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden birisidir. Eczacılar, dün olduğu gibi bugün de toplumsal yaşam içindeki vazgeçilmezliğini sürdürmektedir” dedi.

Bozkır 14 Mayıs Eczacılık Günü münasebeti ile yayımladığı mesajda; “Ülkemizde, eczacılık öğretimine başlanmasının yıldönümü olan 14 Mayıs, 1968 yılından beri “Eczacılık Günü” olarak kutlanmaktadır.

Sağlık sistemimizin önemli halkalarından biri olan, büyük bir özveriyle zaman kavramı gözetmeksizin hastalarımızın sağlığı için çalışan eczacılık mesleğine ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış eczacılarımızın “Eczacılık Günü” nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: