14 Şubat Sevgililer Günü

Elazığ'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 13 çiftin nikahı kıyıldı.

Elazığ'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 13 çiftin nikahı kıyıldı.

Elazığ Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgiler Günü dolayısıyla nikah kıymak isteyen çiftlerin başvurularında artış oldu. Normal günde 5-6 çift nikah işlemi için başvururken, 14 Şubat'ta 13 çiftin nikahı kıyıldı.

14 Şubat'ta evlenen çiftlerden Seda Demirtaş ve Yunus Genç'in nikahını Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu kıydı. Selmanoğlu, çifte evraklarının eksik olduğunu ve törenin ancak her şeyin tamamlanmasının ardından gerçekleşebileceğini belirterek, şaka yaptı. Selmanoğlu, bir süre şaşkınlık yaşayan Seda ve Yunus Genç'e şaka yaptığını belirterek, nikahlarını kıydı.

Reklam
Reklam

Selmanoğlu, imza günü için Elazığ'a gelen yazar Halit Ertuğrul'un "Aşk Böyle Yaşanır, "Adım Adım Evlilik" ve "Yeni Bir Hayat" isimli eserlerini çifte hediye etti. Genç çift, Başkan Selmanoğlu sayesinde unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirtti.

Muhabir: Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: