14. Tekvando Balkan Şampiyonası'nda Birinci Olan Dinç, Ödüllendirildi

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "14. Tekvando Balkan Şampiyonası"nda altın madalyanın sahibi olan Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Şengül Dinç'i,

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "14. Tekvando Balkan Şampiyonası"nda altın madalyanın sahibi olan Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Şengül Dinç'i, ödüllendirdi.

Şengül'ü tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Keskin, "14. Balkan Tekvando Şampiyonası"nda birinci olarak, Yıldırım'ın gururu olan Şengül'ü ve hocalarını tebrik ediyorum. Şengül, daha önce de güzel dereceler almış, başarılı bir sporcumuz. İnanıyorum ki, bundan sonraki müsabakalarda da başarılara imzasını atacak" dedi.

Reklam
Reklam

Keskin'in makamında düzenlenen törende ödüllendirilen Dinç de başkana çiçek vererek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

13 ülkeden 500 sporcunun katıldığı "14. Balkan Tekvando Şampiyonası"na Milli Takım'ı temsilen katılan Yıldırım Belediye Jimnastik Spor Kulübü sporcularından Şengül Dinç, büyükler kategorisinden 73 kilogramda finale yükselerek Sırbistan'lı Milic Sipka'yı 13-6 yenerek, Balkan Şampiyonu olmuştu.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: