14 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası Sona Erdi

Türkiye’nin dört bir yanından 103 sporcunun katıldığı, “14 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası’ Adana’da düzenlendi.Türkiye’nin dört...

Türkiye’nin dört bir yanından 103 sporcunun katıldığı, “14 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası’ Adana’da düzenlendi.

Türkiye’nin dört bir yanından 103 sporcunun katıldığı turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatlı bir rekabet yaşayan genç tenisçiler, bir yandan da 4 gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar.

Sporcuların kızlar ve erkekler kategorilerinde 8’erli gruplar halinde yarıştığı turnuvada erkeklerde Osman Can Söyler 1’inci, Tuna Kaan Ayman 2’inci olurken, kızlarda ise Deniz Çömlek 1’inci, Ayça Ertürk de 2’incilik madalyasını almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Atlı Spor Kulübü sporcularından Emir Şendoğan, Halil Berken Serin, Bora Sezer ve Dila Kurdak da dereceye girdi. Turnuva sonrasında Selin Keşaf ve Ece Turcan’a madalyalarını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz takdim etti.

Aldırmaz, ulusal turnuvaların Adana’da düzenlenmesinin, kent adına büyük önem taşıdığını belirterek, “Her zaman genç sporcularımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: