14 yaşındaki Emrah böyle öldürüldü!

Güngören'de 14 yaşındaki Emrah H'nin, motosikletten açılan ateş sonucu vurulduğu anlar güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.

Olay, Genç Osman Mahallesi Doğanay Sokak'ta dün gece 00.15 sıralarında meydana geldi. Hızla gelen bir motosikletten açılan ateş sonucu vücuduna kurşunlar isabet eden Emrah H., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bağcılar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Vurulma-Ani-Guvenlik-Kamerasinda/633882/)

Olayın ardından saldırganlar kaçarken, yaşanan dehşet anları bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde sokakta koşarak ilerleyen üç kişinin arkasından hızla gelen motosikletten rastgele ateş açıldığı görülüyor.

Reklam
Reklam

Olayın yaşandığı mahallede berberlik yapan Turgut Doğan, Emrah H.'nin kendi halinde bir çocuk olduğunu belirterek, "Dün akşam sokağın başında motosikletten ateş açmışlar. Komşular çocuğu hastaneye götürmüşler ama hayatını kaybetti. İki ay önce bende tıraş olmuştu. Olaylara karışacak bir çocuk gibi benzemiyordu" dedi.

İki yıl önce okuduğu okuldan atıldığı öne sürülen Emrah H'nin babasının da işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde olduğu, ağabeyinin ise bir süre önce hayatını kaybettiği iddia edildi.

İHA