14 Yaşındaki Kızı Kaçırma Iddiası

Kocaeli İzmit ilçesinde C. Y(17) isimli 17 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi,...

Kocaeli İzmit ilçesinde C. Y(17) isimli 17 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdıkları iddia edilen 4 kişi, polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Polis yaklaşık 15 dakikalık kovalamaca sonunda şahısları durdurarak gözaltına aldı. Olay, İzmit İlçesi Tavşantepe Mahallesi Kireç Ocakları mevkiinde meydana geldi. Polise, C.K isimli kız çocuğunun 53 LC 282 plakalı bir minibüse zorla bindirilerek kaçırıldığı ihbar edildi. Polis minibüsün peşine düştü. D-100 Karayolu üzeri Seka Devlet Hastanesi mevkiinde durdurulmak istenen araç, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmayı sürdürdü. Ekipler minibüsün peşine düştü. Yaklaşık 15 dakikalık bir kovalamaca sonunda araç Derince İlçesi Liman Yolu Işıklar mevkiinde durduruldu.

Reklam
Reklam

GEZMEYE GÖTÜRDÜK

Araçta bulunan E. G. (36) , Y. K. (37) ve yaşı küçük H.K (14) ile kız çocuğu E.K (17) gözaltına alındı. Araçta polisleri görünce şahısların kendisini zorla arabaya bindirip kaçırdıklarını ve kaçarken ‘seni evlendireceğiz ‘ şeklinde teskin ettiklerini iddia eden C.Y ise ailesine teslim edildi. Gözaltına alınan şahıslar kaçırma olayının olmadığını, kızı mahalleden tanıdıklarını ve gezmeye götürdüklerini söyledikleri öğrenildi. Bu arada kaçırılan kızın yüzünde ve boynunda darp izlerinin olduğu öğrenildi. Poliste işlemleri biten E. G. ile Y. K İzmit İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü'nden, yaşı küçük H.K ile E.K Çocuk Şube Müdürlüğü'nden adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: