14 Yaşındaki Öğrencisiyle Kaçan Öğretmen

Sakarya’da, öğrencisi A.A.’yı tedavi için geldiği hastanede kaçıran 36 yaşındaki öğretmen Mesut T’a yardım ettikleri...

Sakarya’da, öğrencisi A.A.’yı tedavi için geldiği hastanede kaçıran 36 yaşındaki öğretmen Mesut T’a yardım ettikleri iddia edilen 4 kişi tutuklandı..

4 Mart tarihinde Sakarya Toyota Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesine tedavi olmak amacıyla gelen A.A.’yı kaçırdığı iddia edilen Söğütlü Akarca Türk Fransız Dostluk İlköğretim Okulu öğretmeni Mesut T’a yardım ettikleri iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

Tutuklananların arasında bulunan Gülizar A.’nın, öğretmen Mesut T’ın ağabeyinin dini nikahlı eşi olduğu ve olay günü çarşaf giymiş olarak güvenlik kameralarına yansıyan kadın olduğu iddia edildi. Jandarmada bulunan görüntülerde 14 yaşındaki A.A., çarşaflı bir kadın tarafından bir otomobile götürülürken görülüyor. Otomobile binen A.A.’dan o günden beri haber alınamadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında öğretmen Mesut T’ın yengesi Gülizar A., ağabeyi A.T. ile İ.İ. ve S.T.’nin gözaltına alınmalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandığı belirtildi. Tutuklanan sanıklar Ferizli L Tipi Cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: