14 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Arıyor

Eskişehir’de yaşayan 62 yaşındaki Kıymet Aksoyek, 14 yıl önce kaybolan oğlundan hiçbir haber alamadığını anlatarak...

Eskişehir’de yaşayan 62 yaşındaki Kıymet Aksoyek, 14 yıl önce kaybolan oğlundan hiçbir haber alamadığını anlatarak herkesten yardım beklediğini söyledi.

1999 yılında askerden geldikten sonra evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alamadığı oğlu Mehmet Bıdık (43) için endişelenen anne Kıymet Aksoyek, yaptığı kayıp müracaatlardan sonuç almadığını söyledi. Aksoyek, ‘‘Oğlumu hiç gören olmamış. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kayıp Bürosuna’da gittim. Hiçbir haber gelmedi. Tek sorunu babasının içki içmesiydi. Rahat vermiyordu ona. Çevre şehirlerde oturan akrabalarımız da görmemiş. Bir çocuğum daha var 41 yaşında. Oğlumun bulunmasını istiyor, herkesten yardım bekliyorum’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: