145 Bayan İşçi İçin Umem Projesi Protokolü İmzalandı

Turgutlu ilçesinde Mesleki Eğitim Merkezi ile Orka Tarım Sanayi ve Limited Şirketi arasında Uzmanlaşmış Meslek...

Turgutlu ilçesinde Mesleki Eğitim Merkezi ile Orka Tarım Sanayi ve Limited Şirketi arasında Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi kapsamında 145 bayan işçi için protokol imzalandı.

Turgutlu Ortapark Kafede düzenlenen protokol törenine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Orka Tarım Sanayi ve Limited Şirketinin sahibi olan Serhat Orhan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Baskın, protokolün yürütülmesinden sorumlu yönetici ve öğretmenler katıldılar.

Reklam
Reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği düzenlenecek olan meslek eğitim kursu Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 40 saatlik bir eğitimi içeriyor.

İlk planda 145 bayan işçi için imzalanan protokol dahilinde 400 bayan işçi eğitim görecek. Bayan işçilere kuru üzüm işlenmesindeki teknikler öğretilecek ve kurslar sonunda sertifikaları verilecek.

Protokol Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Orka Tarım Sanayi ve Limited Şirketinin sahibi olan Serhat Orhan ile Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez arasında imzalandı.

Turgutlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Baskın yaptığı açıklamada, "Turgutlu'da Mesleki Eğitim Merkezi olarak bu protokol ile yeni bir hamleye imza attık. Turgutlu'da işletmelerin mesleki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli çaba sarf ediyoruz. Bu tip proje kapsamında bu zamana kadar birçok protokol imzaladık ve bundan sonrada imzalamaya devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: