1461 Trabzon-karşıyaka Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 22. haftasında kendi sahsında Karşıyaka ile karşı karşıya gelen 1461 Trabzon, mücadeleden...

PTT 1. Lig’in 22. haftasında kendi sahsında Karşıyaka ile karşı karşıya gelen 1461 Trabzon, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, karanlık bir günden aydınlığa çıktıklarını belirterek, “Bugün biz iki haftalık karanlık bir günden aydınlığa çıktığımızı düşünüyorum. Gündüz geldi geçenin sözü bitti. İlk yarı ve ikinci yarı farklı olmasına rağmen iyi bir müsabaka oynadığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar 5 çarpı 5 oynayacak olan arkadaşlarım bunu sahaya yansıttılar bu açıdan oyunu ele aldığımızda çok fazla oyuncu kaybı ile ilgili söylenen spekülasyonların da önüne geçilmiş oldu. Biz iyi bir takımı ve takımın eksiği olmaz. Bir eksiğin yerini diğeri tamamlayabilir. Bunu bu müsabakada göstermiş olmaları nedeniyle oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonraki süreç daha zorlaşacak. Ligin boyu kısaldı ve puanlar artık altın değerinde umarım bu süreci iyi kullanırız ve sonunda gülen taraf oluruz” dedi.

Reklam
Reklam

1461 Trabzon orta saha oyuncusu Gökhan Alsan ise çok iyi mücadele etmelerine rağmen talihsiz bir gol yediklerine değinerek, “Takım olarak çok çabuk toparlandık ve ardından bulduğumuz gollerle öne geçtik. Bu zafere takım olarak ihtiyacımız vardı. Tüm arkadaşlarımı yürükten tebrik ediyorum” diye konuştu.

Attığı 3 golle takımını galibiyete taşıyan isim olan Yusuf Erdoğan, Karşıyaka maçına çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, “Son haftalarda kötü skorlar alıyorduk. Bu maça kendimi toparlama adına çok iyi çalıştık. Emeğimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamızın da dediği gibi 5 çarpı 5 hedefimiz vardı herkes 5 kişilik oynayacaktı bu maç. Bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımın önce ayaklarına sonrada yürüklerine sağlık çok iyi mücadele ederek hak ettiğimiz puanı aldık. Goller attığı içinde çok mutluyum” ifadesini kullandı.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, çok kötü iki tane golü arka arkaya yiyince takımın dengesinin bozulduğunu kaydederek, “Oyunu tekrar 2-2’ye getirdik. Bu skordan sonra bizim takımımızın yememesi gereken bir gol daha yedi. Son gol bizim gibi savunmada önemli isimlere sahip bir takıma yakışan bir gol olmadı. Bunun da faturası bize mağlubiyet olarak döndü. Futbolda bunlarda var bazen kötü günde olur iyi günde olur. Bugün bizim kaybetme günümüzdü. Haftayı bunu değiştirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Karşıyaka’nın forvet oyuncusu İbrahim Şahin ise iki takımında iyi mücadele ettiğini ifade ederek, “Kötü zemine rağmen iki takımda elinden geleni iyi niyetle yapmaya çalıştı. Çok iyi dakikada gol atmamıza rağmen çok talihsiz goller yedik. Futbolun şansı yanımızda değil de eğer bizimle olsaydı çok rahat 3 puan alabilirdik” şeklinde konuştu.

Bu maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Osman Fırat ise, “Geçtiğimiz hafta aldığımız çok önemli galibiyeti buradan alacağımız puan ya da puanlarla yolumuza devam etmek istiyorduk. Her iki takımda maçı kazanabilirdi, git-gelleri olan bir maçtı. Futbol şansı bizim yanımızda değildi. Talihsiz goller yedik. Bunla bir bahane değil. Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: