1461 Trabzon'dan sonra Şanlıurfa da Bank Asya'da

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime 1 hafta kala, deplasmanda İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime 1 hafta kala, deplasmanda İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, 1461 Trabzonspor'dan sonra Bank Asya 1. Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin bitmesine 1 hafta kala, deplasmanda İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Bank Asya 1. Lig'e yükseldi. İskenderun Demirçelikspor'un ligde hiçbir iddiası bulunmuyordu. Şanlıurfaspor ise galip gelmesi durumunda diğer maçların skorlarına bakılmaksızın Bank Asya 1. Lig'e yükselecekti.

Reklam
Reklam

Şanlurfaspor'da kalede Ziya Aydın, savunmada Sercan Özçelik, Mehmet Türkmehmet, Ramazan Sal ve Yiğitcan Erdoğan, orta sahada Mehmet Ayaz, Koray Avcı, Muhammet Şeker ve Sami İzcican, hücumda ise Ozan Cengiz ile Ahmet Güven yer aldı.

Yedekler arasında kaleci Sunay Zafer, Samet Bülbül, Özgür Özkaya, Sedat Yeşilkaya, Adlan Canlıka, İlhan Depe ve Adem Sarı bulunuyordu.

Şanlıurfaspor'a Bank Asya 1. Lig vizesini getiren golleri ise 20. dakikada Sami İzcican, 36. dakikada Ozan Cengiz kaydetti.

Bu sonuçla Şanlıurfaspor, 1461 Trabzonspor'dan sonra Bank Asya 1. Lig'e çıkan ikinci takım olmayı başardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: