15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Cengiz'e Ziyaret

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yeni Yönetim Kurulu Vali Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yeni Yönetim Kurulu Vali Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.

Vali Cengiz, makamında bir araya geldiği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Demirel ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Cengiz, başarının temel şartının uyum olduğunu ifade ederek, "15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nin ilimizin huzuruna, sükununa çalışma ortamının iyileştirilmesine katkı yapmasını arzu ediyorum. Sinop ile ilgili çıkan haberleri her gün sıcağı sıcağına takip ediyorum. Bu doğrultuda da Sinop'a uyum içinde hizmet edebildiğim kadar hizmet edeceğim. Bu çerçevede arkadaşlarla bir araya gelmeye çalışıyorum. Çünkü başarının temel şartı uyumdur biliyorsunuz. Dolayısıyla 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nin ilimizin huzuruna, sükununa çalışma ortamının iyileştirilmesine katkı yapmasını arzu ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: