15 Metre Yükseklikten Aşağı Düşen Inşaat Işçisi Tedavi Altına Alındı. 

- ANKARA'da bir inşaatta çalışan işçi dengesini kaybederek 15 metre yükseklikten aşağı düştü. Yaralanan işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Keçiören

- ANKARA'da bir inşaatta çalışan işçi dengesini kaybederek 15 metre yükseklikten aşağı düştü. Yaralanan işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Keçiören ilçesinde bulunan bir cami inşaatında meydana gelen olayda, iddiaya göre Rahmi Sezgin isimli işçi çalıştığı sırada 15 metre yükseklikten istinat duvarı ve cami inşaatının arasında bulunan boşluğa düştü. Sezgin'in yerde hareketsiz yattığını gören iş arkadaşlarının ihbarı sonucu olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu Sezgin, düştüğü boşluktan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından vücudunda kırıklar tespit edilen Sezgin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: