15 Saniyede Manikür

Tatilinizi bakımlı geçirin

Yaz tatiline, hafta sonu kaçamaklarıyla olsa bile hızla devam ettiğimiz bu günlerde tırnaklarımızın bakımı için maniküristimizden randevu alamadığımıza endişelenmemize gerek yok. Sally Hansen'ın tam da dopdolu yaz programlarına uygun hızlı ve pratik bir çözüm önerisi var.

Avrupa'da yasaklanan fakat ülkemizde hala uygulaması devam etmekte olan kuru tırnak etlerini keserek yapılan manikür yöntemi yerine Instant Cuticle Remover - 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı ile daha güvenilir ve daha pratik bir şekilde tırnak etlerinizi yumuşatıp, tahta çubukla geriye itebilir ve sağlıklı bir yöntemle tırnaklarınızdaki kötü görüntüden kurtulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Amerika'nın lider tırnak bakım markası Sally Hansen, devrim yaratan jel formülüyle etkili bir çözüm sunan Instant Cuticle Remover - 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı, kuru ve sert tırnak etlerine 15 saniyede nüfuz ederek ölü derinin tırnak iticiyle geriye itilmesini destekler. Bir tırnak iticiyle hassas bir biçimde itilen ölü deriyi hızlıca şekillendirebilir, bakımlı tırnaklar için zemini hazırlayabilirsiniz.