15 Temmuz Kutlamasında Şehit Polisin Annesi Baygınlık Geçirdi (2)

DÜĞÜNDEN SONRA DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİLER Aydın'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Atatürk Kent Meydanı'nda vatandaşların yaptığı nöbete yeni

DÜĞÜNDEN SONRA DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİLER

Aydın'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Atatürk Kent Meydanı'nda vatandaşların yaptığı nöbete yeni evlenen bir çift gelin ve damatlıkla geldi. Gelin damadı gören Vali ve eşi onlarla sohbet etti ve çeyrek altın taktı.

Atatürk Kent Meydanı'nda 15 Temmuz nöbeti tutan vatandaşlar bir anda alana gelen gelin ve damadı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Muhammet Akkuş (37), Nur Akkuş (30) düğünden sonra meydana gelerek nöbet tutanlarla birlikte oldu.

Reklam
Reklam

Damat Muhammet Akkuş, "Düğün tarihimizi bugüne özel yaptırdık. Düğünden sonrada meydana gelerek nöbet tutanlara destek olduk. Değişik bir duygudayız. Mutluyuz buradayız. Geçen yıl çok büyük acılar yaşadık Allah aynı acıları ve aynı şeyleri tekrar yaşatmasın" dedi.

Nur Akkuş ise, "15 Temmuz bizim için çok önem taşıyan bir gün oldu. Bir yıl önce ülkemiz çok büyük bir zorluktan geçti. Tekrar analar ağlamasın. Bizde düğün tarihimizi bugüne aldık. Düğün sonrasında buradayız" diye konuştu.

VALİNİN EŞİ ALTIN TAKTI

Gelin ve damadın meydana geldiğini gören Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger onların yanına gelerek önce tebrik ettiler ardından fotoğraf çektirdi. Fatma Köşger geline çeyrek altın taktı. Vali Yavuz Selim Köşger, "Genç çiftin böyle bir günde evlenmesi güzel bir duygudur. Kendilerini kutluyor ömür boyu beraberlikler diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: