"15. Ulusal Kültür Ve Bal Festivali"

 Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 15. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin bu yıl 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 15. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin bu yıl 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacağını bildirdi. Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneksel hale dönüştürdükleri festivalin hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Festivalin ramazan bayramı sonrasına denk gelmesi dolayısıyla katılımın daha fazla olmasını beklediklerini ifade eden Köksoy, şöyle devam etti: "Ardahan Belediyesi olarak festival için çalışmalarımızı tamamladık. Küçük çaplı hazırlıklar var onları da kısa sürede tamamlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi 1 Ağustos cuma günü festival yürüyüşüyle başlayacak olan festivale davet ediyoruz. Ardahan Bal Festivaline her yıl sadece bölgemizden değil hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı İstanbul, İzmir, Ankara gibi iller olmak üzere çoğu kentten katılım oluyor. Yıl da bir kere de olsa festival vesilesiyle hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz." Festivalin birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini ifade eden Köksoy, bu yıl festivalin dolu dolu geçeceğini söyledi. Köksoy, kutlamaların her yıl olduğu gibi Çamlıçatak mesire alanında yapılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz