1.5 yaşındaki çocuğu köpek parçaladı

SAKARYA (İHA) - Adapazarı'nda 1,5 yaşındaki çocuk, oyun oynarken girdiği köpek kulübesinde çoban köpeği tarafından öldürüldü.

Olay, Adapazarı Merkeze bağlı Kazımpaşa Beldesi'nin Aralık Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aralık Mahallesi'nde bulunan Nehir Hanım isimli besi çiftliğinde yatılı olarak bakıcılık yapan Aysun ve Mehmet Katırcı çiftinin 1,5 yaşındaki oğulları Tarık Katırcı, bahçede oynarken çoban köpeğinin kulübesine girdi.

Annesi ve çiftlikte çalışan başka şahısların da bulunduğu sırada, oyun oynarken bahçenin bir köşesinde bulunan çoban köpeğinin kulübesine giren Tarık, köpeğin saldırısına uğradı. Çiftlikte çalışanların kısa sürede olayı fark etmesine rağmen, köpek tarafından kafası ısırılarak parçalanan Tarık, ağır yaralı bir şekilde Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Çocuğun cesedi hastanenin morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Tek çocuklarının öldüğünü öğrenen anne Aysun ile baba Mehmet Katırcı ise sinir krizleri geçirdi. Kayseri'den bakıcılık yapmak üzere Adapazarı'na geldikleri öğrenilen Katırcı çiftinin 1 yıldır aynı çiftlikte çalıştığı belirtildi.

Olayın ardından köpeğin bakıcısı olduğu bildirilen E. A isimli şahıs ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Köpeğin, Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Şubesi'ne teslim edilerek, 15 gün boyunca gözetim altında tutulacağı kaydedildi.