15 yaşındaki Jale'den haber alınamıyor

SAMSUN (İHA) - Samsun Çarşamba İlçesi Orta Mahalle Körırmak mevkiindeki evlerinden 31 Ocak Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezi'nde gördüğü dikiş-nakış kursuna gitmek üzere çıkan Jale Ergan (15) bir daha eve dönmedi.

Lise birinci sınıftan sonra okula gitmeyen kızlarının Halk Eğitim Merkezi'nde kursa gittiğini belirten baba Hilmi (60) ve Anne Leman Ergan (40), gece gündüz kızlarını arıyor. Hilmi Ergan, "Kızım Pazartesi günü 'kursa gidiyorum' diyerek evden çıktı. Öğrendiğimize göre kızım ayakkabısını tamir ettirdikten sonra ortadan kaybolmuş. Üzerinde parası, pulu yoktu. Evden kaçması için her hangi bir olay da olmadı. Kızımın kaçtığından yada kaçırıldığından emin değiliz. Sadece bir iki defa telefonla arayarak Ankara'dayım, beni merak etmeyin demiş. Ben kızımın geri dönmesini yada kaçırıldıysa kaçıranların geri getirmesini ve ne istediklerini öğrenmek istiyorum. Evlenmek için kaçtıysa kendim evlendireceğim. Yeter ki kızım geri dönsün" diyerek korku ve endişe içinde kızından haber bekliyor.

Reklam
Reklam

Hilmi Ergan, kızı Jale Ergan'ı görenlerin 833 39 29 veya 0 532 643 78 00 numaralı telefonlara bilgi vermelerini bekliyor.