15 yıl ruhsat bekledi, 1 günde aldı..

Kdz. Ereğlili İşadamı Şerif Ali Aydın, adağını yerine getirdi.

Kdz. Ereğli eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık ‘ın kişisel tasarrufu nedeniyle meydan başındaki işyeri ile evine tam 15 yıl ruhsat alamayan işadamı Şerif Ali Aydın, Ak Partili yönetiminin göreve gelmesiyle 1 günde ruhsatını aldı.

Yerel seçimlerden önce 15 yıldır çektiği bu eziyetin çözülmesi ve Posbıyık’ın seçimleri kaybetmesine yönelik adak adayan işadamı Şerif Ali Aydın bugün adağını yerine getirdi.

Adadığı kurbanı çarşı içi kasaplar arkasında kestiren Aydın konuyla ilgili, “Posbıyık’ın seçimleri kaybetmesi halinde bir kuzu keseceğime dair adak adamıştım. Allah kabul etti. Bende şimdi adağımı yerine getiriyorum. 15 yıldır sebebini bilmediğim bir nedenden ötürü Kdz. Ereğli Belediyesi ruhsatımı vermiyordu. Konu yıllardır mahkemedeydi. Ama yeni yönetimin göreve geldiği ilk gün ruhsatımı aldım. Allah adağımızı kabul etsin”, şeklinde konuştu..

Reklam
Reklam

Kesilen kurbanın fakirlere dağıtıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: