150 Çocuk Kapasiteli Kreş Eylül'de Açılacak

Antalya'da Kepez Belediyesi’nin Teomanpaşa Mahallesi’nde yaptırdığı 150 çocuk kapasiteli kreşin, Eylül ayında hizmete gireceği belirtildi.Kepez...

Antalya'da Kepez Belediyesi’nin Teomanpaşa Mahallesi’nde yaptırdığı 150 çocuk kapasiteli kreşin, Eylül ayında hizmete gireceği belirtildi.

Kepez ilçesinde çalışan ailelerin çocuklarını bırakabileceği kreşin inşatı devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin 691 bin lira bedelle yaptırdığı kreş inşaatının yüzde 50’si tamamlandı. Bin 200 metrekarelik inşaat alanına sahip olan 3 katlı kreş, eylül ayında hizmete girecek. İlçede sosyal yaşam kalitesinin artması için yapılan tesiste; derslikler, yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun grup odaları yer alıyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kreşle çocuklara yönelik çocuk kulübü, çocuk meclisi ve bilgi evleri projelerini de hayata geçireceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: