155’i arayıp ‘patronumu öldürdüm’ dedi

Bursa’da ‘155 Polis İmdat Hattı’nı arayan genç bir bayan ‘Ben patronumu öldürdüm, aracın yanındayım’ ihbarında bulundu.

Bursa’da ‘155 Polis İmdat Hattı’nı arayan genç bir bayan ‘Ben patronumu öldürdüm, aracın yanındayım’ ihbarında bulundu. Olay yerine giden Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın içinde bir şahsı ölü halde buldu. Polis, bayanı ve 3 yakınını gözaltına aldı.

İddiaya göre, ‘155 Polis İmdat Hattı’nı arayan Aslıhan O. (25) isimli bayan, bir süredir gönül ilişkisi yaşadığını söylediği 13 ayrı suçtan kaydı bulunan oto yedek parçacısı, 2 çocuk babası İlker K.’yı (35) av tüfeği ile vurduğunu söyledi. Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kıdemli Sokak’a gelen polis ekipleri İlker K.’yı 16 NL 707 plakalı araçta ölü olarak buldu.

Reklam
Reklam

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Yapılan incelemede Aslıhan O.’nun olayın ardından eve giderek banyo yapıp ellerini yıkadığı ortaya çıktı. Olayla ilgili Aslıhan O.’nun erkek kardeşi, eniştesi ve babası ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

‘SENİNLE EVLENECEĞİM’ DİYORDU

Gözaltına alınan Aslıhan O., polise verdiği ilk ifadesinde, “İlker K.'nın yanında geçen seneden beri çalışıyorum. Beni alkole alıştırdı. Bir süre gönül ilişkisi yaşadık. Sürekli ‘Karımı bırakıp, seninle evleneceğim’ diyordu. Son zamanlarda ben ayrılacağımı söyledim. Gece de aracıyla gezmeye çıktık. Tartışma çıktı, torpidodaki av tüfeğini alıp vurdum.” dedi. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Öte yandan Aslıhan O.’nun bir süre önce Bursa Emniyet Müdürlüğü Şehit Şerafettin Polis Merkezi Amirliği’ne giderek, “İlker K., birlikte olduğumuz görüntülerle bana şantaj yapıyor” diye müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: