155’i Arayıp ‘Patronumu Öldürdüm’ Diyen Genç Bayan, Cinayeti Üstlenmiş

Bursa'da '155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, ‘Patronumu öldürdüm’ diyen genç bayanın, erkek kardeşinin işlediği cinayeti...

Bursa'da '155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, ‘Patronumu öldürdüm’ diyen genç bayanın, erkek kardeşinin işlediği cinayeti üstlendiği ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Bursa Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan Aslıhan O. (25), oto yedek parçacısı, iki çocuk babası İlker K.'yı tüfekle öldürdüğünü söyledi. Harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Küçükbalıklı Mahallesi Kıdemli Sokak’ta park halindeki otomobilde İlker K.’nın cesedini buldu. Olayı çok yönlü analiz eden cinayet ekipleri, Aslıhan O. ile babası, eniştesi ve erkek kardeşini gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Polise verdiği ilk ifadesinde, İlker K.’nın kendisini alkole alıştırdığını ve evlenme vaadinde bulunduğunu öne süren Aslıhan O., “Benimle cinsel ilişkiye girdi. Sürekli ‘Eşimden ayrılıp seninle evleneceğim’ diyordu. Ben ayrılma kararı aldım ve ilişkimizin bittiğini söyledim. O da bana görüntülerle şantaj yapıp, tekrar birlikte olmamızı istedi. Dün akşam da aradı beni, buluştuk. Araçta tartıştık, öldürdüm.” demişti.

Aslıhan O.'nun cinayeti tek başına işleyemeyeceği ihtimalini göz önünde bulunduran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kardeş Hüseyin O.’nun da ifadesine başvurdu. Suçunu itiraf eden 22 yaşındaki Hüseyin O., “İlker daha önce evimize de gelmişti. Ablam gelişmeleri anlatınca ben de evdeki tüfeği alıp gittim ve öldürdüm. Cesedini arka koltuğa taşıyıp, aracı boş bir araziye park ettik. Eve geldik, elimizi yıkayıp banyo yaptık.” diye konuştu.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Gözaltındaki Hüseyin O. hakkında 'Adam öldürmek', ablası Aslıhan O. hakkında 'Suç uydurmak', eniştesi Mehmet T. ve babası Hasan O. hakkında da 'Cinayete yardım etmek' suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: