16. Kazdağ Doğa Yürüyüşü

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice'de geleneksel hale getirilen ve bu yıl 16'ncısı düzenlenen "Yenice Kazdağ Doğa Yürüyüşü ve Şenlikleri" için hazırlıklar

ÇANAKKALE (A.A) - Yenice'de geleneksel hale getirilen ve bu yıl 16'ncısı düzenlenen "Yenice Kazdağ Doğa Yürüyüşü ve Şenlikleri" için hazırlıklar tamamlandı.

Üç gün sürecek "Yenice Kazdağ Doğa Yürüyüşü ve Şenlikleri", 7 Haziran Perşembe günü, Yeşilyurt İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda Yenice Halk Eğitim Merkezi'nin sergi açılışıyla başlayacak. Sergi açılışının ardından ödüllü bindallı yarışması düzenlenecek.

Belediye Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek ikinci gün etkinliklerinde ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu (MYO) Geleneksel El Sanatları Sergisi açılışı yapılacak, ardından defile gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Belediye Otogarı'nda, Yenice Kardelen Eğitim ve Kültür Derneği'nin organizasyonu ve Murat Yeni'nin sunuculuğunda, "Farklı Irk ve Renklerin Aynı Dilde Buluştuğu Sevgi Dili Türkçe Şöleni" programı yapılacak. Programda Yenice Belediyesi Türk Müziği Halk Korosu sahne alacak.

Yürüyüşün gerçekleştirileceği son günde katılımcılar, Marmara Parkı'ndan otobüslerle yürüyüş parkuruna götürülecek. Yaykın Orman Deposu'ndan başlayarak, Belediye Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu'na kadar beş kilometrelik parkurda yürüyüş yapılacak.

Konserde havai fişek gösterisi de yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz