16 Mart Perşembe Dha Spor Gündemi

BEŞİKTAŞ SON DAKİKAYI BEKLİYOR Marcelo ve Babel bugün son bir kontrolden daha geçecek. Yüklemeye yanıt verirlerse saat 21.00'da sahaya çıkacaklar. Bu

BEŞİKTAŞ SON DAKİKAYI BEKLİYOR
Marcelo ve Babel bugün son bir kontrolden daha geçecek. Yüklemeye yanıt verirlerse saat 21.00'da sahaya çıkacaklar. Bu da zayıf da olsa bir ihtimal olarak gözüküyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ
Gurdiola'nın Manchester Cıty'si, Monaco'ya karşı kaybedip elendi. Tayfun Kortkut ile ilk şampiyonlar ligi maçına çıkan B.Leverkusen kaybetmedi ama Atletico Madrid'e elendi.

AVRUPA'DAKİ 100. KARŞILAŞMASI GUARDİOLA'YA ŞANS GETİRMEDİ
Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola, UEFA kulüp organizasyonlarında 100 maça çıkan 29. teknik direktör oldu. Alex Ferguson, Valeriy Lobanovskiy, Jose Mourinho, Jupp Heynckes,Louis van Gaal, Arsene Wenger, Giovanni Trapattoni gibi isimlerin arasına katılan Guardiola, 61 galibiyet, 23 beraberlik ve 16 mağlubiyetle ilk 100 maç sonunda enbaşarılı teknik adam olmasına sevinemedi.

Reklam
Reklam

DEL BOSQUE'YE KATALONYA'DAN ÖDÜL
Katalonya özerk yönetimi,Eski İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'ye, kariyeriboyunca gösterdiği diyalog ve uzlaşıdan dolayı ödül verdi

UEFA AVRUPA LİGİ
21.00 BEŞİKTAŞ 21.00 Genk 21.00 Krasnodar 23.05 Ajax 23.05 Manchester United 23.05 Roma 23.05 Borussia Mönchengladbach 23.05 Anderlecht (Belçika) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)

HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN FENERBAHÇE'YE TEBRİK
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı HidayetTürkoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe'yi tebrik etti.

THY AVRUPA LİGİ
20.00 Anadolu Efes - Maccabi FOX 22.15 Panathinaikos Superfoods 22.45 Brose Bamberg 22.45 EA7 Emporio Armani Milan (İtalya) - Kızılyıldız MTS (Sırbistan)

SÜPER LİG'DE 25. HAFTA MAÇLARINI YÖNETECEK HAKEMLER AÇIKLANACAK

PFDK ve Tahkim Kurulu kararları açıklanacak

FENERBAHÇE
Konyaspor maçı hazırlıkları tamamlanacak

GALATASARAY
Trabzonspor maçı hazırlıkları sürecek

TRABZONSPOR
Galatasaray maçı hazırlıkları sürecek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: