16 Ortaokul 8 Sınıftaki 370 Öğrencisine Sbs Kaynak Kitabı Dağıttı

Gaziantep’in Araban Kaymakamlığı ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki 16 ortaokul 8. sınıftaki 370 öğrenciye...

Gaziantep’in Araban Kaymakamlığı ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki 16 ortaokul 8. sınıftaki 370 öğrenciye Seviye Belirleme Sınavları (SBS) kaynak kitapları dağıttı.

Araban Kaymakam Vekili Hamza Türkmen, yaptığı konuşmada, kaymakamlık olarak ilçedeki eğitim seviyesini yükseltmek için sizlere her türlü desteği vereceğini söyledi. Türkmen, “Desteği vermeye de devam edeceğiz. Yeter ki sizler çalışın, çalışıp birer başarılı öğrenciler olun ve Kaymakamınız olarak benden eğitiminizin başarısı için sizlerin her türlü destekçinizim. İlçedeki eğitimin yükseltilmesi ve siz öğrencilerimizin başarısı için Kaymakamlık olarak elimden gelen her türlü desteği veriyorum ve vermeye de hazırım” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş de, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü desteğiyle SBS hazırlık kitapları alınması için talebimizi değerlendirip, kaynak kitaplarının alımı için destek veren Kaymakam Vekili Hamza Türkmen’den teşekkür etti. Gündeş, “İlçe merkezi ile ilçeye bağlı 16 ortaokulumuzdaki 8. sınıftaki 370 öğrencilerimize dağıttık. Amaçlarının ilçedeki eğitim kalitesini yükseltmek, gençlerimizi sosyal hayata hazırlamak, gençlerin gelecekle ilgili kaygılarını ortadan kaldırmak için her türlü hizmeti yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen Gündeş, ilçedeki eğitim seviyesini yükseltmek için eğitim adına ellerinden gelen her türlü imkanı sonuna kadar seferber edeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: