16 Yaşında Direksiyon Başına Geçen Çocuk Kaza Yaptı

Kocaali ilçesinde babasına ait otomobilin direksiyonuna geçen 16 yaşındaki genç, bir motosiklet ile çapıştı. Ağır...

Kocaali ilçesinde babasına ait otomobilin direksiyonuna geçen 16 yaşındaki genç, bir motosiklet ile çapıştı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü komaya girdi.

Kaza, Kocaali ilçesi Yayla Mahallesinde meydana geldi. Babasına ait 34 GKU 06 plakalı otomobili alarak plaja gitmek üzere yola çıkan 16 yaşındaki F.S., iddialara göre ana yol kavşağından kontrolsüz olarak çıkış yaptı.

Ana yolda seyir halinde iken bir anda karşısına otomobil çıkan motosiklet sürücüsü H.S. (23) kaçamayarak arabanın sağ kapısının olduğu bölüme çarparak motosikletten uçtu.

Reklam
Reklam

Kazada motosiklet sürücüsü H.S. ile arkasında bulunan C.O. (20) yaralandı. Kolu kırılan C.O., Kocaali Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, komaya giren motosiklet sürücüsü H.S. Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı.

16 yaşında direksiyon başına geçen F.S., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: