16 Yaşındaki Ehliyetsiz Sürücü Polise Yakalandı

Bolu’da, trafik polisi tarafından durdurulan bir kamyonetin direksiyonunda 16 yaşında sürücüyü görenler şaşkınlık yaşadı.Trafik ekipleri,...

Bolu’da, trafik polisi tarafından durdurulan bir kamyonetin direksiyonunda 16 yaşında sürücüyü görenler şaşkınlık yaşadı.

Trafik ekipleri, otomobil ve sürücüler üzerinde uygulama yaptı. Uygulama sırasında vatandaşlardan gelen ihbar üzerine 34 CZB 14 plakalı kamyoneti durduran trafik polisi gözlerine inanamadı. Kamyonetin direksiyonunda oturan Soner Bayrak’ın ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün bilgilerini alan trafik ekibi daha sonra bir işletmeye ait kamyonetin sahibini çağırdı. Kontroller sırasında kamyonetin sigorta ve muayenesinin de olmadığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

16 yaşındaki sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesilirken, kamyonetin sahibine de sigorta ve muayene eksikleri nedeniyle cezai işlem uygulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz