16 Yaşındaki Kız, Karın Ağrısıyla Gittiği Hastanede Doğum Yaptı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki bir kız, karın ağrısı şikayetiyle gittiği Kadirli Devlet Hastanesi...

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki bir kız, karın ağrısı şikayetiyle gittiği Kadirli Devlet Hastanesi acil servisinde doğum yaptı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan M.N.K. (16), karın ağrısı şikayetiyle Kadirli Devlet Hastanesi acil servisine geldi. Burada muayene olan genç kız, bir süre sonra tuvalete gidiyorum diye acil servisten ayrılarak hastane giriş katındaki tuvalete gitti. Tuvalette doğum sancısı tutan M.N.K.'yi fark edenler, kızı tekrardan acil servise getirirken, genç kız bir süre sonra erkek bir çocuk dünyaya getirdi. Yeni doğan bebeğin sağlık sorunlarıyla birlikte doğduğunu belirleyen doktorlar, bebeği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan, doğum yaptıktan sonra Kadirli Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren M.N.K.'nin ifadeleri doğrultusunda, çocuğun babası olduğunu iddia ettiği Andırın'da yaşayan D.Ç., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Genç kızın hamile olduğunu bildiği ancak, hamileliğini doğum anına kadar ailesinden sakladığı iddia edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: