160 öğrencinin doğum günü aynı anda kutlandı

Antalya Alanya Özel Ufuk Anaokulu’nda eğitim gören 160 öğrencinin doğum günü aynı anda pasta keserek...

Antalya Alanya Özel Ufuk Anaokulu’nda eğitim gören 160 öğrencinin doğum günü aynı anda pasta keserek kutlandı.

Alanya’da faaliyet gösteren Ufuk Anaokulu öğrencileri için okul bahçesinde velilerin katılımıyla kutlama partisi düzenlendi. Jonglör akrobasi gösterisi çocuklar için ikinci bir doğum günü hediyesi oldu. Minik öğrencilerden oluşan Kafkas ekibinin gösterileri de doğum günü partisine renk kattı. Doğum günü taçlarını takan minik öğrenciler, veli ve öğretmenleriyle birlikte doğum günü pastasını kesti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Muhterem Kılınç, öğrencilerin doyasıya eğlendiğini dile getirdi. Her yıl öğrencilerin doğum günlerini ayrı ayrı kutlarken bu yıl toplu halde ve aynı anda velilerle birlikte kutladıklarını belirten Kılınç, “Çünkü bazı öğrencilerimizin doğum günleri tatil günlerine denk geliyordu ve derslerde aksama olmasın diye bu etkinliği düzenledik. Bütün öğrencilerimizin doğum günlerini kutluyor uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: