166. yıl kutlaması halı sahada başladı

Balıkesir'de İl Emniyet Müdürlüğünce yaptırılan halı sahanın açılışı, Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürü Ömer Aydın, açılışta, Kuvayımilliye Mahallesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü Kültür, Spor ve Eğitim Kompleksi içinde bulunan halı sahanın Emniyet Genel Müdürlüğü spor aidatları fonundan sağlanan ödenek ile yapıldığını bildirdi.

Aydın, komplekse eklenen yeni halı saha ile teşkilat mensupları ve ailelerinin boş zamanlarında birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesi yanında gençlerin sportif yeteneklerinin ortaya çıkarılması, Toplum Destekli Polislik hizmetlerinde de polis-halk ilişkilerinin sosyal açıdan güçlendirilmesinin amaçlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Açılış kurdelesini, Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar ile Aydın'ın kestiği halı sahada, protokol ile medya mensuplarından oluşan Emniyetspor ve Gazeteciler Cemiyeti takımları gösteri maçı yaptı.

Süper Lig hakemlerinden Gültekin Durmaz'ın yönettiği gösteri maçı 4-4'lük skorla sonuçlanırken Emniyetspor'un formasını giyen Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan kaydettiği 2 golle alkış aldı.

Bu arada, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Polis Teşkilatının 166. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a plaket sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz