166. yıl töreni düzenlendi

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törene, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Vali Yardımcıları Metin Çınar ve Süleyman Deniz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Polis Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Jandarma Eğitim Merkezi Komutanı Albay Muharrem Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yörükçü, müdür yardımcıları ve çok sayıda polis ile vatandaş katıldı.

Programda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yağış altında devam eden tören, görevlerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve başaralı çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi almayı hak eden Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, başkomiser, komiser ve polis memurları ile Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Buradaki programın ardından Güzel Sanatlar Galerisi'nde ''Polis'' konulu serginin açılışını, Bilecik Vali İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç ve Emniyet Müdürü Demirci yaptı.

Vali Akpınar ve beraberindekiler, Çevik Kuvvet, Trafik Tescil, Terörle Mücadele ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünün hazırladığı sergiyi gezerek, bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Demirci, yaptığı konuşmada, polis teşkilatının günümüzde eğitime ve bilgiye büyük önem verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Teşkilat olarak vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini ve mutluluğunu her zaman ön planda tutuyoruz. Bunu yaparken, özellikle suçun oluşmadan önlenmemesi için gayret gösteriyoruz. Son yıllarda teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaların çok yüksek oranda vatandaşlarımızdan takdir aldığını ve bu takdirin devam ettirilmesi için de gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelecek her türlü eleştiri ve öneriyi dikkate alarak görevi yürüteceğimizin bilinmesini istiyoruz.''

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz