17. Akdeniz Oyunları

Akdeniz Oyunları kapsamında düzenlenen halter müsabakalarında 77 kilo erkekler koparmada Tunus, silkmede ise Mısır altın...

Akdeniz Oyunları kapsamında düzenlenen halter müsabakalarında 77 kilo erkekler koparmada Tunus, silkmede ise Mısır altın madalyaları evine götürdü.

Erdemli Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakaların koparma dalı 77 kiloda Tunuslu Ramzi Bahloul 157 kilo ile altın madalya alırken aynı zamanda Akdeniz Oyunları rekorunu da kırdı. Akdeniz Oyunları rekoru 156 kilo ile Arnavutluk sporcusu Erkand Qerımaj’a aitti.

Koparmada Türk sporcu Semih Yağcı 151 kilo kaldırarak gümüş madalya alırken, Mısırlı Mohamed Sultan ise 150 kilo kaldırarak Bronz madalya aldı.

Reklam
Reklam

Silkmede, Altın madalyayı 195 kilo ile Mısırlı İbrahim Abdelbaki alırken, gümüş madalyayı 195 kilo ile aldı. Bronz madalyayı ise Mısırlı Mohamed Sultan 188 kilo ile elde etti. Arnavutluk sporcusu Erkand Qerımaj’a ait olan 193 kiloluk Akdeniz Oyunları silkme rekorunu 195 kilo ile Tunuslu Ramzi Bahloul kırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: